Kick-off nieuwe lichting jonge professionals

Studenten als jonge professionals aan de slag

| Het is weer ‘full house’ bij De WaardenMakers. Vanaf eind januari druppelden ruim vijftig nieuwe studenten van de meest uiteenlopende studierichtingen binnen. Van Milieukunde tot Bestuurskunde, van Rechten tot Urban Design en Communicatie. Als jonge professionals gaan ze de komende maanden aan de slag met onder meer de Klimaatreis, het Watermuseum, het initiatief Bossen Planten en stedelijke transformatie. Op 6 februari was de gezamenlijke kick-off.

Samenwerking is bij De WaardenMakers de sleutel tot succes. Om die een goede start te geven, was er een kennismaking voor alle nieuwe studenten met het team en de experts. De middag begon met een presentatie door zakelijk leider Paulien Feimann en creatief leider Martin Bakker. Waar staan we voor? Wat vinden we belangrijk? Wat verwachten wij van jullie? En wat kunnen jullie ook van ons verwachten?

Kaartenspel
Om ook het contact tussen de jonge professionals onderling te stimuleren, was er een kaartenspel. Elke deelnemer moest twee dingen opschrijven waar ze echt warm van werden. Dit zorgde voor inspirerende ontmoetingen. Ter afsluiting van de kennismaking was er een gezamenlijke lunch.