• Alle rollen
  • WaardenMakersteam
Vester Munnecom| programmabouwer

vmunnecom@brabant.nl |06-15826457

Geen prietpraat en papieren tijgers, maar maatschappelijke opgaven en echte initiatieven zijn mijn drijfveren. Kortom: betekenisvol bezig zijn voor mensen, niet voor instanties. Bij De WaardenMakers heb ik de eer te mogen meewerken aan initiatieven die bijdragen aan de Sustainability Development Goals. Samen met jonge en ervaren professionals bouw ik programma’s op en begeleid ik processen. Daarbij zijn we niet bang om tegen heilige huisjes te schoppen en gewoon ‘te doen’.

Rob Mulder | evenementen

Wat mij inspireert aan De WaardenMakers is dat het een verrassende, bruisende plek is, waar we samen met jonge professionals en partners werken aan allerlei maatschappelijke initiatieven. Het is creatief, verbindend en anders dan anders. Als eventorganisator is het voor mij de kunst om de juiste sprekers en gasten op de juiste locatie samen te brengen voor een dynamische bijeenkomst. Als mensen dan met een goed gevoel naar huis gaan, ben ik een tevreden gastheer.

Pieter van Hulten | beeldcommunicatie

Voor mij is een positieve bijdrage leveren aan maatschappelijke opgaven belangrijk. Wanneer ik daarbij mijn ervaring in duurzame ontwikkeling, energietransitie, procesbegeleiding, filmen en journalistiek kan combineren… dan word ik daar enthousiast van! Bij De WaardenMakers heb ik het geluk dit te kunnen combineren in een omgeving van zowel bevlogen initiatiefnemers, experts én jonge professionals en studenten. Voor mij een inspirerende broedplaats waar we samen sleutelen aan een duurzamer Brabant.

Noa van Dartel | secretariaat

nvdartel@brabant.nl

Ik volg de opleiding Office-assistent aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Voor mijn stage werk ik nu bij De WaardenMakers. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Als office-assistente doe je dat voortdurend; je helpt anderen en zorgt ervoor dat ze met een glimlach weggaan. Bij De WaardenMakers voel ik me erg op mijn gemak. Ik kan het goed vinden met iedereen. Ook vind ik het een leuke afwisseling van werken en leren.

Martin Bakker | creatief leider

MBakker@brabant.nl | 06-27745180

Vanuit De WaardenMakers werken wij, samen met jonge mensen, aan echte urgente opgaven. We dagen ze uit om, samen met experts, mee te werken aan het vinden van concrete oplossingen. Dat maakt De WaardenMakers  voor ons en hen tot een inspirerende broedplaats. Wij geloven in een dialoog met veel verschillende betrokkenen, waarbij het draait om informeren, inspireren en ook af en toe irriteren. Op zoek naar vernieuwing en concrete resultaten die bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Koen Antonis | bestuurskundige

Het mooiste wat er is, is iemand anders ontmoeten. Als bestuurskundige ben je de smeerolie tussen partijen. Bij De WaardenMakers kan ik mijn lol op, want er zijn partijen genoeg. Het gat dat tussen de praktijk en de wetenschap in ligt, dat is waar je mij vindt. Ongeacht het thema. Spreekt onze organisatie je aan of heb je een heel andere kijk? Kom dan langs. Ik ontmoet je graag!

Emiliek van Vugt | facilitator

EvVugt@brabant.nl | 06-55686984

Een klantvriendelijke, helpende hand en een luisterend oor. Dat is wat je nodig hebt als ondersteuner / facilitator bij De WaardenMakers. Op allerlei gebied probeer ik dit te zijn: voor de experts, procesbegeleiders, kernteamleden en de jonge professionals. Een spin in het web dus. Met tal van initiatieven en partners is er veel leven in de brouwerij en is iedere dag weer anders. Heerlijk om op deze manier aan een mooi en toekomstbestendig Brabant mee te mogen werken.

Daan | WaardenMakersHond

Ik ben Daan. En men zegt dat ik een waardevolle aanvulling ben bij De WaardenMakers. Een hond op de werkvloer zorgt voor socialere collega’s, minder stress en meer geluk, zegt men. Als ik daaraan een bijdrage kan leveren, ben ik daar altijd voor in. Nou is het ook wel zo dat ik dol ben op mensen en altijd wel in voor een aai of iets lekkers. En als ik even geen aandacht krijg, zorg ik daar wel voor. Gewoon door mezelf te zijn en mijn liefste of grappigste ik te tonen. Daan dus, ter relativering ende vermaak. Gewoon omdat het kan.

Brigitte de Swart | tekst & tekstredactie

BdSwart@brabant.nl | 06-28259359

Woorden zijn mijn ding, schrijven over maatschappelijke thema’s mijn passie. Zeker als ik daarmee ook nog een waardevolle bijdrage lever aan een duurzaam Brabant, en indirect aan de Sustainable Development Goals. Van ‘local’ naar ‘global’ dus. Dat we bij De WaardenMakers jonge professionals écht een rol van betekenis geven, maakt mijn eigen betrokkenheid bij de broedplaats nog interessanter. Want hoe mooi is het om samen met de nieuwe generatie te bouwen aan een toekomstbestendig Brabant.

Annelein Anderiesse | communicatie

landeriesse@brabant.nl | 06 27745217

Communicatie is al heel lang mijn vak en ik vind het super om mijn kennis en ervaring nu in te mogen zetten voor De WaardenMakers. Ik ben nieuw in de club, maar vanaf het eerste moment voel ik de energie en de dynamiek die hier aanwezig is. Kansen genoeg om De WaardenMakers goed op de kaart te zetten en steeds nieuwe mensen te betrekken in het netwerk. En ze vervolgens ambassadeurs te maken, in welke vorm dan ook. Want de urgentie van de doelen die hier centraal staan voelen we allemaal. Aan de slag!